First blog post

 

Salutare tuturor,

Acesasta este prima mea postare şi sunt foarte încântată să împărtăşesc cu voi câteva din experienţele mele din calătoriile pe care le-am făcut sau urmeaza sa le fac.

Am să pun poze cu locaţiile care mi-au plăcut si am să împărtăşesc cu voi câteva tipps-uri pe care să le puneţi în aplicare în caz că o să ajungeţi şi voi în acele locuri.

În prima postare m-am gândit să vă spun despre cea mai lungă şi cea mai interesantă calătorie a mea şi totodată cea care m-a influenţat cel mai tare. Această călătorie a fost in SUA in vara lui 2013. Am plecat in data de 10 iulie de acasă si m-am întors in 16 august. Acolo am avut parte de cea mai lungă zi de naştere, deoarece am inceput sa sarbătoresc la ora 17:00(11 iulie), ora din Indiana, dar acasa era ora 00:00(12 iulie) si am incheieat petrecerea in Las Vegas la ora 23:59(12 iulie) cand deja acasa era ora 10:00(13 iulie). În total cred ca au fost 29 de ore, dar nu pot să spun că am avut cea mai frumoasă zi de naştere, deoarece de la oboseala acumulată in timpul zboruluiBucureşti-Chicago, timp in care nu am dormit deloc, m-am simţit foarte rau şi drumul Detroid-Las Vegas pe care l-am făcut chiar de ziua mea m-a obosit, deoarece a fost plin de perpeţii, spre exemplu o decolare ratata, cauciucul ars dar şi 4 ore de stat in aeroport pentru a fixa defecţiunile creeate în urma ratării decolării au facut în aşa fel încât să anuleze cina care era organizata special pentru ziua mea. Când am ajuns in Las-Vegas, bagajul meu a fost singurul care s-a rătăcit şi a trebuit să mai stam o oră în aeroport pâna să ajungă înapoi la mine. După aceea am închiriat o maşină şi am mers 4 ore până la hotelul la care trebuia să ne cazăm undeva lângă Grand Canion. Deşi nu a fost cea mai frumoasă zi de naştere, rămâne totuşi una pe care o sa mi-o amintesc toată viaţa.

Alte întâmplari din USA si mai multe poze o sa vă arăt în următorul articol. Pâna atunci vă salut şi vă doresc o zi minunata în continuare.

Maraa .

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s